tirsdag 18. mars 2014

Deltager i Norges grillmester på tv2

Endelig er katta ute av sekken!!
Foto: Stine Eid/TV2

I dag har altså TV2 sluppet nyheten som 20 av oss har brent inne med siden i høst!!
Endelig kan vi lette litt på sløret :)
Det føles godt!!!
Jeg er en av deltagerne i Norges grillmester.Sendingene begynner ikke før rett over påske, jeg kan love at det er MYE å glede seg til.
Foto: Stine Eid/TV2

Laget vårt består av meg og min skjønne kollega Lilli Anne til sammen ble vi Tausene. Ett typisk sunnmørsord som beskriver oss ganske godt.

Jeg var ikke eneste matbloggeren som var med, både Helle fra Helleskitchen, Karine fra The kitchnqueen og Christoph fra Led oss inn i fristelse var med på hver sine lag.

Liker du å grille eller trenger litt inspirasjon til enda mer grilling, da er det bare å tune inn rett over påske, her blir det mye grillgøy!


Dagens pressemelding fra TV 2 lyder slik:


TV 2 kårer Norges Grillmester

- I sommer har «hvermansen» ingen unnskyldning for ikke å bli ekspert med grillen, sier programleder Stian Barsnes Simonsen.

Foto: Stine Eid/TV2

Programlederen skal lede TV 2s store vårsatsning «Norges Grillmester» som har premiere mandag 28.april kl. 20.00. Serien er på 10 episoder.

Norske grillentusiaster samles på idylliske Villa Malla i Hurum for å konkurrere om å bli «Norges Grillmester». Deltagerne er delt inn i ti par som gjennom ti uker sammen skal vise sine kunnskaper innen grilling, og oppgave-utfordringene og de ulike råvarene gjør at de må være kreative, kunne samarbeide godt og være effektive. Her grilles alt du visste - og ikke visste at man kan legge på grillen. Alt fra kjøtt og fisk til pizza, kaker og desserter er noe av det deltagerne får som utfordring på grillen.

- Jeg må si jeg er overrasket over nivået til grillentusiastene vi har med i serien, her er det alt fra en kar som griller ute 300 dager i året til en som deltar i amerikansk mesterskap i grilling sammen med Norges Grill-landslag. Folk flest, inkludert meg, er vel litt for lite kreative ved grillen, men nå får hele Norge muligheten til å bruke grillen for alt den er verdt etter gode grilltips fra ekspertene. Norge er faktisk størst av de nordiske landene innen grilling, men nå skal vi også få vist at det er mer enn pølser som kan legges på grillen, sier Barsnes Simonsen.

Hver uke er det to faste fagdommere som bedømmer hvilket par som har bestått grilloppgavene. Ett par må forlate konkurransen hver uke. De to fagdommerne er Jan Dahji, kokk og kjøkkensjef som driver Grilleriet i Oslo og Espen Lie, kokk, råvareekspert og leder av Meny-lauget. Kjente gjeste dommere dukker også opp i programmet.

1 kommentar:

  1. Så kult!
    Da må jeg se på.
    Lykke til, jeg heier på deg!

    SvarSlett

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild