tirsdag 9. oktober 2012

Bladkongen.no

Jeg har begynt å planlegge årets julegaver.
Noen vil vel si at jeg allerede er sent ute, mens andre igjen nok vil mene at jeg er spinnhakke gal som er igang.
Begge deler er helt greit!
Aller best liker jeg å sitte hjemme i min egen stue, nyte en god kopp varm drikke og klikke julegavene hjem til postkassa mi.
 
Hva kan være mer genialt enn å glede noen med ett blad- eller avis abonnement?
 
Jeg vet iallfall at jeg hadde blitt glad for det!
 
Bladkongen.no tilbyr både norske og internasjonale magasiner!
Bladkongens forretningsidé er å samle alle magasiner og ukeblader på ett og samme sted. Dette fordi du som kunde skal få et oversiktlig bilde over hvilke blader som finnes innenfor de forskjellige kategoriene. Noe som gjør det enkelt å få tak i akkurat det bladet som passer deg og din interesse best.
På bladkongen.no kan du bestille abonnement på både norske og utenlandske blader. Du kan bestille et abonnement til deg selv, eller du kan velge å gi det bort som en gave.
 
For meg er der en egen kategori bare for mat og vin!
De har blad for de fleste mat og drikke interesser. Der finnes egne blad både for øl, vin, søte saker, nordisk mat, norsk mat, mat og venner,  Jamies eget magasin for de som er glad i han. Jeg tror at man skal ha rimelig smalt interessefelt for å ikke finne ett magasin man kunne tenkt seg! 
Under hvert blad ligger der en knapp for bestilling og en for gi bort.
Genialt eller hva?!
 
Når du trykker på Gi bort, så kommer dette opp. Så fyller du inn hvor magasinet skal sendes og hvem regningen skal sendes til.
 
 Bladkongen.no har en veldig oversiktlig side som også er enkel å navigere rundt på.
 
Med ett utvalg av magasiner i de fleste sjangre, kan du ordne gave til den som har alt;)
Eller, kanskje ett til deg selv, bare fordi du fortjener det!
 
-Reklame-
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild