mandag 27. februar 2012

Lefserull med røkt laks og annet pjask


Siden det var så populært med lakseoppskrifter her på bloggen for øyeblikket, kan jeg glede dere med enda en enkel koseoppskrift.
Denne gangen med røkt laks.
Oppskriften er ikke noe hokuspokus og det ligger sikkert 100-vis av lignende oppskrifter ute på diverse matsider.
 Jeg legger ut min måte likevel jeg ;)

Dette har vært en fast følgesvenn hjemme hos oss lenge. Vi lager den når vi skal ha tapasbord, skal bruke opp rester, har lyst på noe godt,feirer bursdag, trenger nattmat...
Dere skjønner ikke sant? :D

Lefserull med røkt laks og annet pjask

Du trenger;
tortillalefser
røkt laks
philadelphia ost (med gressløk om vinteren når du ikke kan hente din egen i hagen)
ruccola
rød løk
coctailpinner

Slik gjør du;
Smør ost utover hele lefsen.

Legg på godt med laks, ruccola og rødløk.Rull sammen, fest med coctailpinner og skjær i passelige munnfuller.


Ahhh, elsker du ikke bare sånne kjappe oppskrifter innimellom?!!!

11 kommentarer:

 1. Svar
  1. Takk Jenny, det er godt og enkelt å lage :)

   Klem Ingvild

   Slett
 2. Har laget dette med mamma, bare litt annerledes, og det er veldig godt :-)Skal prøve din versjon neste gang! :-D

  SvarSlett
 3. Söta pinnar med flamingofåglar:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant de var søte, de er fra rice.dk, men var kjøpt i fjor sommer så jeg vet ikke om de er i salg mer desverre

   Klem Ingvild

   Slett
 4. Det er deilig med sånne lakseruller altså :) Hyggelig at du vil være med i give-away'en min - lykke til!

  SvarSlett
 5. Hei! Takk for hilsen inne hos meg. Så artig å besøke en ny matblogg. Legger meg til som følger. Av en eller annen grunn er jeg mest innom interiørblogger, men nå ser jeg at jeg må begynne å surfe her også. Jeg blogger jo om både mat og interiør, så passer liksom ikke helt inn noen steder. :) Sånne lakseruller er veldig gode! Jeg har også sverget til tortillalefser før, men nylig var jeg hos ei venninne som hadde laget dem med potetlefse/lomper, og det var faktisk bedre, synes jeg. Spekeskinke, pesto, snøfrisk og ruccola funker også. Nam! God søndag til deg.

  SvarSlett
 6. Hei og takk for i går:)
  Her er linken jeg snakket om
  HTTP://magiskefoto.blogspot.com
  Håper å se mere godt fra deg.
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 7. Supert med enkle OG raske oppskrifter altså!

  SvarSlett
 8. NAM! Det så digg ut :) Kanskje jeg til og med får gutta boys til å spise det? Og takk for koselig hilsen på bloggen :) :) :) Jeg har ramla helt av sosiale medier-lasset, mest med vilje. Så vi skulle tatt en lang og god prat en dag. Er dere hjemme i påska? For da kommer vi nemlig til Ålesund fra lørdag til torsdag! :-D (Thor Andreas jobber selve påskehelga.) Møtes...???? Klemklem! :)

  SvarSlett
 9. Genialt! Var på utkikk etter noe enkelt jeg kunne smelle sammen. Mitt i blinken!

  SvarSlett

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild