lørdag 3. desember 2011

Stem på meg i Julebakst utfordringen hos Matbloggsentralen

Jeg deltar denne helgen i en avstemning på Matbloggsentralen om julebakst.
Jeg har lagt inn mine oppskrifter på Tynnlefser og flatbrød, dette er for meg den virkelige julebaksten, den tradisjonelle og orginale julebaksten. En tradisjon som de færreste holder i arv og som mange plasser er i ferd med å forsvinne.
Joda, vi får jo kjøpt både lefser og flatbrød i butikken, men det er ikke så vanskelig å lage det selv heller, og hjemmebakt smaker virkelig mye mye bedre enn det du får kjøpt i butikken, ikke er det så vanskelig å få til heller.
Bare prøv så skal du se :)


Jeg håper dere vil gå inn på Matbloggsentralens julebakst utfordring og stemme på ett av mine to bidrag.
gå inn på linken her
Stem på bidrag 
nr.22 Tynnlefser
eller
nr. 28 Flatbrød -lett som bare det

Tusen takk for hjelpen :)

2 kommentarer:

  1. mmm hjemmelaget flatbrød!! nydelig! jeg skal stemme på deg :) ha en fin helg!

    SvarSlett
  2. For en fin oppskrift på flatbrød! Så enkelt! Det må jeg bare prøve! :)

    Ørjan
    http://0mnom.com

    SvarSlett

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild