søndag 14. november 2010

Tilbake :)

Her har det vært stille altfor lenge nå. Jeg har rett og slett hatt innloggingstrøbbel. Nå har jeg funnet ut at besøkstelleren min var problemet. Den er nå slettet og jeg håper at problemet er løst :)
Ikke nok med det så har vi hatt vannkopper og andre ekle sykdommer i hus så matlagingsgleden ble borte i kaoset...
Jeg kan med hånden på hjertet si at der er mye rart i halvfabrikata/ferdigfabrikata der ute og vurderte en stund å lage en rating av det som har blitt servert her i huset siste ukene, men jeg lar det være... Det jeg kan si er at det stort sett ikke smaker noe særlig godt, og lar det bli med det;)

2 kommentarer:

  1. Koselig at du er tilbake!
    Liker bloggen din :-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk Line, koselig å være tilbake :)

    Klem Ingvild

    SvarSlett

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild