onsdag 30. juni 2010

Feirer 50 000 unike besøk med giveaway

I løpet av uka runder jeg 50 000 unike besøkende. Jeg synes det er helt fantastisk at så mange titter innom her hos meg for å finne en oppskrift, ny inspirasjon eller for å legge igjen en hyggelig kommentar til meg!
Dette setter jeg umåtelig stor pris på, og hjem fra Toscana har jeg med toscansk salami og ulike krydder som jeg gjerne vil gi bort til dere som er innom her hos meg.

Bli med i trekningen som blir lørdag 10.juli når jeg er tilbake fra ferie.


Du er med i trekningen ved å skrive en kommentar under dette innlegget :)
Legg igjen mail adresse i kommentaren om du ikke har egen blogg som jeg kan nå deg på :)

23 kommentarer:

 1. ja, jeg hiver meg med, jeg! Har deg i blogglista mi for inspirasjon i matveien!

  SvarSlett
 2. Vil bare si at du har en kjempe flott blogg med masse fristende oppskrifter som jeg gleder meg til å prøve ut :) Skulle gjerne hatt tid til ferie i sommer, men det får nok vente til høsten. Håper du har hatt en kjempe fin Italia tur :)

  A-H (ahleknes@hotmail.com)

  SvarSlett
 3. Jeg vil mer enn gjerne være med på dette! Så gøy gave!

  SvarSlett
 4. Oi for en spennende giveaway! Sier slettes ikke nei takk til den og håper jeg er så heldig å vinne. jeg har vært følger av denne bloggen en liten stund nå og må bare takke så mye for inspirasjonen :)

  Hilsen "Mamma i flyt"

  SvarSlett
 5. Lene Therese Korsedal30. juni 2010 kl. 21:14

  Jeg er også en ivrig leser av bloggen din! Du inspirerer meg til å lage god mat, og jeg får mange godt tips fra bloggen din.
  Beundrer deg litt også, over at du har tid til å kokkelere sånn som du gjør :)

  Lene Therese

  SvarSlett
 6. Hei igjen, Ingvild.
  Tror jeg misforstod deg litt på kommentaren du la inn på bloggen min, trodde du mente at jeg rundet 50000 denne uken, men så er det altså deg. Gratulerer kjempemasse:-).Du skjønte vel ingenting av den kommentaren jeg skrev.
  Så lurt å ha en giveaway,det burde jo jeg også hatt i forbindelse med 1-års dagen. Tenkte ikke på det. Gjør det når jeg runder 50000.
  Og så herlig at det er snadder fra Italia du gir bort, klart jeg ønsker å være med i trekningen :-)

  SvarSlett
 7. Wow, gratulerer med 50 000 besøk! Og mange flere skal det bli. Jeg vil gjerne være med i trekningen av toscanske fristelser. :-)

  SvarSlett
 8. Gratulerer!
  Og jeg kan virkelig ikke la muligheten til å vinne slike fristelser gå ifra meg :-)

  SvarSlett
 9. Takk for en kjempefin og inspirerende blogg! Jeg blir gjerne med på give-awayen:)
  Ha en fortsatt fin ferie!
  Hilsen Monica
  bergemonica@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Fort en spennende blogg! Skal prøve ut vårrull oppskriften din en av de nærmeste dagene :)
  God Sommer!

  SvarSlett
 11. Jeg vil være med i konkurransen! :-D Og jeg vil være med neste gang du drar til Toscana! (For da er det vel ikke bryllupsreise?) (Og nå leser Thor Andreas bak ryggen min og er snurt for at jeg ikke har røpet for ham at du har matblogg, siden det er han som surfer på nettet etter oppskrifter!)

  SvarSlett
 12. Jeg blir gjerne med i denne konkurransen - spennende! Titter støtt og stadig innom bloggen din for inspirasjon!:)

  SvarSlett
 13. Tusen takk for en fin blogg og god inspirasjon. Liker veldig godt å stå på kjøkkenet også, og henter mye inspirasjon fra din blogg. Håper du har en fantastisk ferie!
  Hilsen Julie (julie_villanger@hotmail.com)

  SvarSlett
 14. Heisann! Blir gjerne med på give-awayen din! Jeg er en godt voksen farmor fra Jæren, som ikke har blogg selv, men henter mye inspirasjon hos dere andre matbloggere:) Tusen takk til deg for at du deler med oss!!
  Rahe her-rak@online.no

  SvarSlett
 15. Hiver meg med på den. Er innom for å få inspirasjon og teste ut nye oppskrifter.

  SvarSlett
 16. Jeg snublet nettopp over bloggen din, og legger den rett på favoritter! Masse fristende! :)

  Har ikke blogg, men mailen min er jethi_i@hotmail.com

  SvarSlett
 17. Hei Ingvild!
  Jeg er jo innom deg både titt og ofte og blir inspirert. Veldig spennende gave på give-awayen din så jeg må jo bare være med her.
  Håper turen deres var helt fantastisk!
  Ha en fin torsdag.
  Klem Elin!

  SvarSlett
 18. Heia du nygifte! Slenger meg på her jeg og :-) Veldig masse inspirerende på bloggen din, og kjekk å ha for inspirasjon. Reisen deres høres helt fantastisk ut! Klem Wenche

  SvarSlett
 19. Heisan, dette så ut som en fantastisk inspirerende mat blogg. Jeg skal helt klart gjøre et dypdykk i eldre innlegg. Mat turen deres hørtes fantastisk ut.Klem fra Susanna (susannapedersen@gmail.com)

  SvarSlett
 20. Gratulerer med høye tall!

  Trine ;)

  SvarSlett
 21. Hei, og takk for en inspirerende blogg!

  MVH Elen (elen@trondheim-tkd.no)

  SvarSlett
 22. Heisann!

  Hiver meg med på denne i siste liten. Takker for en veldig ålreit matblogg som jeg har hatt mye glede av!

  SvarSlett

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild