torsdag 13. mai 2010

Drømmen om Toscana kommer nærmere

Tiden flyr fortere enn vinden føles det som.
Siden sist har jeg levert mine siste arbeidskrav, og uti neste uke leveres siste eksamen og jeg kan forhåpentligvis straks kalle meg adjunkt!
Jobb har jeg også fått meg så jeg går en spennende høst i møte, men først skal våren få dukke opp og nytes før sommeren skal få ta over med en laaaang deilig grillsesong.

Ikke nok med det, men vi skal også 10 dager til Toscana å nyte livet uten barn i juni. Det er en forsinket bryllupsreise. Vi ønsket oss reisegavekort i bryllupsgave og fikk masse :) Dette har ført til litt av en tur håper vi:)
Vi skal først bo 1 uke på en ombygd pastafabrikk i Chianti

Herifra skal vi ta småturer litt rundt omkring, reiseruta er ikke helt satt, men vi har fått anbefalt både Siena og Lucca. Kanskje kjører vi bare dit veien og bilen tar oss?
Vi håper også å få med oss en dag med matkurs, men det har vi blitt anbefalt å vente med å bestille til vi kommer frem. Vi håper å finne ett autentisk ett hvor vi lærer å lage toscansk mat fra bunnen. Og selvsagt skal det smakes på vin og olivenolje og og og.

På slutten skal vi ha tre dager i Firenze, der skal vi bo her, ett gammelt ærverdig hotell har det blitt oss fortalt


Jeg har også booket oss inn på en tasting tour gjennom denne siden Tasteflorence, dette gleder jeg meg veldig til:)


Har du vært i Toscana og har noen gode tips til oss, legg gjerne igjen en kommentar?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild