tirsdag 24. november 2009

Jeg puster fortsatt

Jeg har bare hatt det veldig travelt med oppgaveinnleveringer, jobbing, syke barn og bursdagsfeiringer. Men jeg er her og nå nærmer det seg jul. Begynner dere å bli klare dere kanskje? Her er ikke noe annet enn julegavene i boks. Det vil si, jeg sparer noen ytterst få til desember, for det er noe med det - å gå rundt å spasere i butikkene å vite at alle som haster forbi ikke er på langt nær ferdig. Jeg skal begynne i helgen tenker jeg, da skal det lages rullepølse, og jeg har sluttet å sy de, hvordan jeg gjør det sier du, det skal jeg nok vise deg ganske så snart.
Imorgen skal jeg legge inn oppskrift på dette, perfekt følge til Greys sammen med en fyrrig salsa.


Hva det er sier du, det skal jeg fortelle mer om imorgen, men du trenger ca. 70 gram med ost f.eks. Cheddar og olje som tåler frityring omm du vil lage det til Greys, det skalspises ferskt og varmt.

3 kommentarer:

 1. Når kommer fortsettelsen?? :)

  SvarSlett
 2. Det ligger en award til deg i hagebloggen min. Ønsker deg en fin kveld=)

  SvarSlett
 3. Endelig er fortsettelsen her :) Det tok endel flere dager en beregnet. Jeg lover den var verdt å vente på!!

  Red Hobbit: Tusen takk det var veldig hyggelige ord:)

  SvarSlett

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild