torsdag 6. august 2009

Blafrebloggen har konkurranse

Har dere sett alt det deilige de har her?Har dere sett alle de deilige fargene, formene og figurene. Om dette ikke er til å bli glad av, så vet ikke jeg. Høyt på ønskelisten her i huset er store deilige matbokser og drikkeflasker til både store og små fra Blafre. Hverdagen inntar oss straks, og det må være helt fantastisk å kunne finne matpakka si i en slik boks!!

Nå har Blafre sin egen lille bloggkonkurranse, og bloggen til Blafrefamilien er virkelig verdt en titt. Jeg riktig koser meg når jeg er innom å snuser på hva de finner på denne gangen :) Inspirasjonen sitter løst for en kreativ sjel som meg etter ett besøk hos fargeklattene hos Blafre :)

Dere finner Blafrebloggen og konkurransen her;

http://www.blafre.blogspot.com/

LYKKE TIL

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild