lørdag 2. mai 2009

Djevelegg

Vi lager ofte tapas og hver gang glemmer jeg å ta bilder, så her kommer oppskrifter, så får jeg heller legge til bilder neste gang jeg lager;)

Djevelegg er alltid med på tapasbordet hjemme hos oss. Det finnes mange ulike oppskrifter, men dette er den vi bruker. Navnet ville jo tilsi at de er sterke på smak, men det vil jeg ikke si at de er, derfor slenger vi ofte i litt ekstra tabasco og er gjerne litt raus med klypa med cajennepepper. Dette er smak og behag, så er du usikker så smak deg litt frem eller følg oppskriften;)

Djevelegg
8 store egg
2 hele pimientos (syltet paprika)
8 grønne oliven
5 ss majones
8 dråper tabascosaus (gjerne mer, jeg dobler det ofte)
1 stor klype kajennepepper

Slik gjør du;
Hardkok eggene og avkjøl de. Ta av skallet og skjær de i to og ta ut eggegulen.
Ta gulene, pimientosen, olivenene, majonesen, tabascosausen og krydderet i en bolle, og mos det godt (jeg elsker min stavmikser)
Ha fyllet i en pose og klem det ut oppi de halve eggene igjen.
Pynt med litt paprikapulver og en dillkvast

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild