onsdag 29. april 2009

Hot kyllingsuppe


Å lage suppe er ikke bare bare, men å så gøy når den serveres og blir godt motatt!!

Å kalle denne suppen HOT var å ta i vel mye. Neste gang skal jeg ha i mer eple, ananas og litt chili tror jeg. Ja, og skikkelig karri. Jeg hadde bare vanlig gul karri fra butikken, og den er skikkelig tam på smak. Jeg brukte en stavmikser til å mose tomatene godt før jeg hadde i resten av ingrediensene, og det tror jeg kan være en fordel. Det som er greit med denne kyllingsuppen er at det du trenger finner du greit på en ikke altfor stor butikk, og det er ofte en fordel når man vil prøve ut noe nytt mener jeg. God var den, om enn litt tam.
Her er oppskriften:)
Hot kyllingsuppe

2 kyllingfileter
1 eple
1 løk
2 ss smør
1 ss karri
2 bokser hermetiske tomater, hakkede
2-3 dl vann
3 dl matfløte
2 grønnsaksbuljongterninger
1 ts sukker
salt og pepper

Del kyllingen i biter. Skrell og del eplet i mindre biter. Finhakk løken.Smelt smøret i en kjele. Fres kylling og eple i smøret.Tilsett karri, vann, buljongterningene, tomatene og fløten.La alt få et oppkok og la det småkoke i 5 – 10 minutter.Smak til med salt, pepper og sukker.Server med brød!
Rester av kokt ris i suppen er også godt!1 kommentar:

  1. Oi! Dette er jo nesten samme oppskrift som jeg har, bare at jeg har i ananas og hvitløk i tillegg :)

    http://grassonion.blogspot.com/2009/03/kyllingsuppe-og-scones.html

    SvarSlett

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild